Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
KENGO Massage

"Komfortable og varme minder" gennemgået af glæde

Seoul, Sydkorea den 2021-06-17

”Jeg forlader Korea i dag. Han var meget venlig og varm. Det var mit første besøg i Korea af personlige årsager, og jeg var meget nervøs. I løbet af min tid sammen med ham følte jeg mig meget behagelig og varm. Jeg følte mig godt tilpas som at være min ... ”.. læs mere

Tropics Day Spa gay sauna i Portsmouth
Tropics Day Spa

"Jeg elsker at klæde mig ud som en pige" anmeldt af Glenn

Portsmouth, Storbritannien den 2021-06-17

“Ville elske at møde et tv at gå med til tropisk og klæde sig så have det sjovt xx” .. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Gay Sauna Finland

"GAY SAUNA FINLAND" anmeldt af Rick

Rotterdam, Holland den 2021-06-17

“UDMÆRKET. Værten Ariejan er super flot. Faciliteter 5-stjerneklassificering. ”.. læs mere

Club Philly Sauna Philadelphia Pennsylvania
Club Philly

"Deep Oral, Deep Ass" anmeldt af Kevin

Philadelphia, USA den 2021-06-17

“Ønsker at være der næste uge tidligt om aftenen. Jeg kan godt lide at klippe og barbere som mig. Bring det blødt, så gør jeg resten. Svar for detaljer. ”.. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Berør ved 17

"John" anmeldt af John

Hong Kong, Kina den 2021-06-16

”Lukningen af ​​WIZ Spa skabte mig alvorlig bekymring for, at jeg ville miste kontakten med flere af de mest professionelle massører i branchen; terapeuter, som jeg har besøgt i flere år. I dag, efter at have besøgt Spa17, ... ... læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Ti mænds klub

"Enjoyed & Have Fun At Ten Mens Club" anmeldt af Daniel

Singapore den 2021-06-16

“Nød og haft masser af sjov på" Ten Mens Club ".” .. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Cafe PRINZs

gennemgået af Sabrina

Karlsruhe, Tyskland den 2021-06-15

“Super liebe Bedienung, klasse Cocktails, und wunderbare Location. Ist definitiv einen Besuch wert! ”.. læs mere

Gay sauna i Northwich
Northwich Sauna

"Tgirls" anmeldt af michael

Northwich, Storbritannien den 2021-06-13

“Er Tgirls dag kun for Tgirls, eller kan beundrere gå?” .. læs mere

Fantasy Lane Canberra gay cruise club
Fantasy Lane

"Ante" anmeldt af Antr

Canberra, Australien den 2021-06-12

”Dette er en mand med cykel og sorte briller. Se i morgen søndag nøgen det bedste for mig og til handling. Jeg elsker fest. ”.. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
FLEX Sauna

"Hej" anmeldt af Noori

Athen, Grækenland den 2021-06-10

“Hvordan har du det?” .. læs mere

Le Savon Sauna

gennemgået af Daniel

Bourges, Frankrig den 2021-06-08

“Mauvaise Saint Valentin passée dans cet établissement à cause du gros manque d'entretien et de la plupart des installations défectueuses. Sauna og jacuzzi frir à 13 ° c. Whisky et champagne bas de gamme et chau ... ”.. læs mere

Le Savon Sauna

"Pourri comme la patronne" gennemgået af Marion

Bourges, Frankrig den 2021-06-07

“Ma copine et moi avons fait une très mauvaise expérience. L'endroit est pas accueillant parce que, fravær d'hygiène / odeurs. Ma copine et moi sommes restés pour tout 30min. ".. Læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
BOLTZ Birmingham

"Prøv mig" gennemgået af Raymond

Birmingham, Storbritannien den 2021-06-07

”Elsker at mødes med mennesker i Boltz. Ray homoseksuelle. ”.. læs mere

Gay Maldiverne hoteller
Verdens bedste homoseksuelle strande

"Testoverskrift" gennemgået af Luke

på 2021-06-07

“Test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test . Læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
L'Étoile Opéra

"Super bar homoseksuelvenlig" anmeldt af Jeremy

Lyon, Frankrig den 2021-06-06

“Grande terrasse sur rue piétonne, large choix de bière, planche apéro avec des produit frais et régionaux. Dès prix très abordables. J'y retournerai avec plaisir. ”.. læs mere

The Jolly Farmers Oxford
The Jolly Farmers

"Livlig lille pub" anmeldt af David

Oxford, Storbritannien den 2021-06-06

”Drak her i går og havde det sjovt. Stor blandet skare i forskellige aldre, haven blev vædret. Rent og ryddeligt og bedre end det nogensinde var. ”.. læs mere

The Jolly Farmers Oxford
The Jolly Farmers

"Fantastisk mødested" anmeldt af James

Oxford, Storbritannien den 2021-06-06

”Pub skiftede hænder i 2020, nye ejere har sprunget det op, og haven er nu fantastisk. Drikkevarer er også rimelige. Fantastisk mødested, normalt meget travlt i weekenden. ”.. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
UDENFOR Sauna

"Er der nogen ildelugtende sokede fødder, fetish der?" gennemgået af ildelugtende fodret elsker

Belfast, Storbritannien den 2021-06-05

“Bare spekulerer på, om der nogensinde er nogen specialiseret voksen sjov der? ".. Læs mere

Sauna Salvator

"NIQUER, BOUFFER DUCUL, POMPER ET SE FAIRE POMPER." gennemgået af André

Marseille, Frankrig den 2021-06-04

“C'est chaud!” .. læs mere

Le Savon Sauna

"Nulle" anmeldt af Sandy

Bourges, Frankrig den 2021-06-03

”Aucune hygiène et mauvaise atmosfære. ".. Læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Sauna Labyrint (LUKKET)

"Sauna lukket permanent !!" revideret af Franz

Prag, Tjekkiet den 2021-06-03

”Saunaen eksisterer ikke længere. Alle skilte væk, alle døre lukket, intet svar på mail. ”.. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Lorenzo Massage

"Italiano vero" anmeldt af Massimo

Torino, Italien den 2021-06-03

“Un massaggio diverso da tutti. Rilassante, eccitante, coinvolgente. Grazie Lorenzo! ”.. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Club Orlando

"Hej" anmeldt af Joe

Orlando, USA den 2021-06-02

”Jeg troede, det stadig var lukket. Jeg har været der mange gange og haft en masse voksen sjov. ".. Læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Praia Maria Luisa

"Stille lille bøssebugt - perfekt til nøgen solbadning" gennemgået af Thomas

Algarve, Portugal den 2021-06-02

„Dette er en ganske lille bugt, som kun er et par minutter fra den vigtigste Maria Luisa-strand, men føles meget afsondret og er fantastisk til at få en helbrun. I modsætning til andre anmeldelser er dette en uofficiel homoseksuel strand, men så ... ”.. læs mere

Le Savon Sauna

"Absence totale d'hygiène" gennemgået af Cedric

Bourges, Frankrig den 2021-06-02

“Aucune hygiène. Des odeurs unupportable. ”.. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
SPION

"BEDSTE oplevelse i mit liv !!!" gennemgået af Chris

Seoul, Sydkorea den 2021-06-01

”Jeg besøgte SPY-butikken i sidste uge, og jeg havde taget en massage via terapeut, der hedder JAY. Alle faciliteter var så pæne og rene. Især stemningen var stille og hyggelig. og JAY har store massage færdigheder og god service. og ... ”.. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Spartan

"Jeg går gerne sammen med dig. Gik der for et par år siden for min første oplevelse og nød det." revideret af Mac

Erdington, Storbritannien den 2021-06-01

”Jeg følger dig. Vil meget gerne opleve det igen. ”.. læs mere

Jackie O 'Mykonos by
JackieO 'Town Bar

"Homoseksuelvenlig." gennemgået af Flinn

Mykonos, Grækenland den 2021-06-01

”Dette klassificeres mere som en homoseksuel venlig bar end noget andet. Ren homoseksuel, gå andre steder. ”.. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
SPION

"Bedste sted" anmeldt af David

Seoul, Sydkorea den 2021-05-31

“Awesome - Mange smukke og søde koreanske fyre! Min oplevelse bedste ting, meget flot massage. ”.. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Massage München

"Massage München TOP" gennemgået af Jens

München, Tyskland den 2021-05-31

“Einfach klasse das bedste vom besten das man nicht überall bekommt so perfect Massage das man sich fühlt wie im 7 Himmel und dann noch eine wunderbare Ambiente und freundlichkeit einfach spitze ... Jens aus Berlin.” .. læs mere