Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Lorenzo massage

"Fuldstændig tilfreds" anmeldt af Daniel

Torino, Italien den 2021-10-26

“Besøgte Torino og prøvede Lorenzo-tjenester. Han er en fantastisk massør, jeg var meget genert. Resultatet: en uforglemmelig oplevelse! Tak håber du snart kan prøve andre massager med dig!”.. læs mere

OTOT2 (RAPPORTERET LUKKET)

"PHASE 3&4" ​​anmeldt af Joss

Kuala Lumpur, Malaysia den 2021-10-26

“Sauna tilbage på sporet under fase 4? Forretnings-CV?”.. læs mere

Kropsbio

"Cruising" anmeldt af Göran

København, Danmark den 2021-10-25

"Dette er det værste sted, jeg nogensinde har besøgt! En homoseksuel cruisingklub med næsten kun heterofilm. Dårlig ventilation og fyren i receptionen var uhøflig. Jeg gik efter 15 min. Gå ikke derhen!”.. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Lorenzo massage

"Hard to relax" anmeldt af Giacomo

Torino, Italien den 2021-10-25

“Jeg prøvede en massage med Lorenzo, og han var præcis som forventet og beskrevet på hans hjemmeside. Det var svært at slappe af, men jeg vil nok prøve igen..." læs mere

Spartacus Lounge

"Åben nu??" anmeldt af Dego

Melbourne, Australien den 2021-10-25

“Er dette sted åbent i disse dage??”.. læs mere

1111 Club
11:11 Klub

"Cover Charge Rebuttal" anmeldt af Todd

Cancun , Mexico den 2021-10-24

"Med den nuværende valutakurs er det $10. Jeg betaler mere end det i staterne for dækningsgebyrer. Det betaler jeg med glæde for at nyde lokal kultur og drinks i Cancun.”... læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Praia Maria Luisa

"Meeting bi guys" anmeldt af Charlie

Algarve, Portugal den 2021-10-24

“Håber at besøge Prai Grande-stranden for sjov i denne uge fra 25. oktober.”... læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Attraxx

anmeldt af Γιάννης

Athen, Grækenland den 2021-10-24

“Χαίρετε. Και εγώ άπειρος είμαι (25 χρ) και σκέφτομαι να το επισκεφτώ. Δεν ξέρω τι παίζει από νεαρές ηλικίες.”... læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Playa del Bajo Negro

"Fantastica se cerchi old man" anmeldt af Ma

Fuerteventura, Spanien den 2021-10-24

“Jeg var for første gang for et par dage siden. Jeg er 30 år gammel, og jeg kan godt lide modne mennesker, og jeg fandt meget at arbejde med her. På en dag 3 møder og det kunne have været mange flere. Daddies er alle tilfredse ;-)”.. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
IDM sauna

"Besøg oktober 2021" anmeldt af Al

Paris, Frankrig den 2021-10-23

"Det var godt at være der igen! Jeg havde det meget godt. Der var en god skare af fyre der - alle aldre - nogle meget flotte! Jeg hyggede mig meget, fyrene er altid høflige, mange glade for at "lege"! En stor end...”.. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Koncept sauna

"Super" anmeldt af eric

Montpellier, Frankrig den 2021-10-23

“Siden Konceptet skiftede retning, hvilken forandring; det bliver essentielt i montpellier. Jeg skulle til Nîmes, nu, ingen grund til at gøre miles bravo og frem for alt at fortsætte med at innovere; prøv at konkurrere med barcelona saunaer; ...".. Læs mere

Kedelrum Sauna Hove
Kedelrum Sauna

"IKKE EN SIKKER PLADS FOR TRANSFOLK" anmeldt af Dan

Brighton, Storbritannien den 2021-10-20

”Jeg væmmes over oplevelsen, jeg selv og min ven lige havde her. Jeg er en 22 årig homoseksuel mand, og han er en 21 årig homoseksuel transmand. Jeg gik med til at gå i saunaen med ham for første gang, da han var lidt bange for at blive mishandlet ... ”.. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
St Laurent - Eze

"Fantastisk" anmeldt af Hal

Nice, Frankrig den 2021-10-20

“Vi gik til denne dejlige strand 5x i oktober 2021 med et gennemsnit på 20-50 nøgne homoseksuelle mænd hver dag afhængigt af hverdag/weekend. Svømning er guddommelig. Instruktionerne til bus 100 osv. er gode. Ja, stranden er nøgen. Ja, det...".. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Les Bains d'Odessa

"Super" anmeldt af Frédéric

Paris, Frankrig den 2021-10-20

“Perfekt velkomst fra personalet. Meget varm atmosfære. Det var min første gang i en homoseksuel sauna, og jeg tog derhen på en naturistdag. Upåklagelig renlighed. Masser af gamle, men meget sexede. ”.. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
ØRN Manchester

"Relation" anmeldt af Liam

Manchester, Storbritannien den 2021-10-19

"Det ville være rart, hvis vi kunne mødes deroppe en aften og komme videre og se, hvordan tingene går og se, hvordan det går."... læs mere

Sauna i Chelmsford
Suite.429 (LUKKET)

"Fond memories" anmeldt af Andy

Chelmsford, Storbritannien den 2021-10-18

“Så ked af at høre, at dette sted er lukket. Besøgte tre gange for et par år siden og nød mig besøg. Dejlig kølet, nøgen tid med venlige nøgne fyre. ”.. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Undergrundsklubben

gennemgået af Gerard

London, Storbritannien den 2021-10-18

“Elsker dette sted, fantastisk til T-piger og nederste fyre.” .. læs mere

Gay Sauna i Southampton
Pink Broadway

"Dårlig overpris massage" anmeldt af Richard

Southampton, Storbritannien den 2021-10-18

„Det er et fantastisk sted mest venlige, rene og imødekommende. Altid en sjov blandet skare. Jeg er dog bange for, at massage er meget ekstremt overpris, da det langt fra er i topklasse. Ekstremt trist, fordi de svigtede standarden ... ”.. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Amigo Sauna

"Frygteligt hul!" gennemgået af Regnar

København, Danmark den 2021-10-17

“Jeg skammer mig over at være dansk og sige, at det er lige så godt, som det bliver med homoseksuel sauna i København! Stedet burde være lukket! De opkræver 21 € på et sted, der ikke er blevet renoveret i mere end 20 år. Rygning er tilladt ... ”.. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Pleasuredrome

gennemgået af Rab

London, Storbritannien den 2021-10-17

„Gik der lørdag eftermiddag (16/10/21) - renoveringen ser rigtig godt ud, personalet er venligt og hjælpsomt og stedet var meget travlt. Den største ulempe for mig er, at de siden ombygningen har tjent penge på cruiserne ... ”.. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
TOM'S Bar

"Hr." Anmeldt af Ad

Berlin, Tyskland den 2021-10-16

“Også enig, fyr ved døren høflig, venligt personale.” .. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
DRONNINGER & Tom's Welt

"Oktober 2021" gennemgået af T

Bremen, Tyskland den 2021-10-16

“Besøgte for nylig. Midnat uge, og det var meget stille. Jeg får indtryk af, at Bremens homoscene er konservativ. Ikke meget sandsynlighed for, at en yngre fyr bliver tilsluttet en ældre fyr. ”.. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Mandi Manda (RAPPORTERET LUKKET)

"MANDI MANDI TOTALLY CLOSED" anmeldt af Aidit

Kuala Lumpur, Malaysia den 2021-10-16

“Gi gay er for dem, der spørger, om mandi manda stadig er åben, så jeg har været der lige nu for at kontrollere, om saunaen stadig er tilgængelig. Desværre er det helt lukket for dårligt ... været der i dag 16. oktober 2021 (lørdag ... ”.. læs mere

Palacio Gym (Johan Avenue)

"Åben" anmeldt af Jo

Johor Bahru, Malaysia den 2021-10-14

"Ja. Denne sauna er allerede åben. Kom her. ”.. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Pleasuredrome

"Jo" anmeldt af Matthew

London, Storbritannien den 2021-10-12

„Ingen atmosfære og alle værelser låste. De har brug for konkurrence for at forbedre deres spil. ”.. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Attraxx

"Άπειρος" anmeldt af Δημήτρης

Athen, Grækenland den 2021-10-11

“Καλησπέρα σε όλους δεν έχω πάει ποτέ και λα επισκεφτώ το attraxx μια από αυτές τις μέρες μπορεί κάποσεςσσασσνσνσνσισνσσνσνσισσνσσνσνσνσνσνσνσνσνσνσνσνσσνσνσνσνσνσνσνσνσνσσσνσνσσσ σσσσισνσνσνσνσνσνσνσνσνσνσνσνσνσνσσσ νσσισνσνσνσνσνσνσνσνσνσνσνσνσνσνσνσνσνσνσνσνσνσσσ νσοσασν νσοσασν νσοσα ν að Μ ... ”.. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Kakiku

"Hej" anmeldt af Jason

Kuala Lumpur, Malaysia den 2021-10-11

"Åbnede de? Nu allerede oktober 2021. ”.. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Doctor Love / LIM

"Don't go" anmeldt af Florian

Paris, Frankrig den 2021-10-10

“De er sexistiske! Jeg gik der, og jeg blev kasseret, da jeg lige var ledsaget af to piger. Fordi jeg ville have, at mine to venner skulle på en rejse med mig, blev jeg nægtet adgang, fordi "der var for mange mennesker". Det ... ”.. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Spartan

"Ian" anmeldt af Ian

Erdington, Storbritannien den 2021-10-09

“Hej vil gerne have nogen til at slutte sig til mig @ saunaen?” .. læs mere

Travel Gay · Seneste brugeranmeldelser
Strand 19

"En dejlig dag ude i ... offentlig transport" anmeldt af Tom

Lissabon, Portugal den 2021-10-06

“Det er for langt fra Lissabon. Hele rejsen tog mig 5 timer !!! 3 timer for at komme til og næsten 2 timer for at komme tilbage. Hvis du ikke har en bil, kan det være et mareridt (metro + tog + uber + gåtur) Selve stranden er dejlig (stor og ordentlig sand) ... ”.. læs mere